تاریخ انتشار : شنبه 13 آذر 1400 - 18:00
کد خبر : 143448

باید بر نقش و توان سازنده‌ ایران به عنوان یک قدرت منطقه‌ای اذعان کرد

باید بر نقش و توان سازنده‌ ایران به عنوان یک قدرت منطقه‌ای اذعان کرد

رئیس مرکز مطالعات سیاسی بین‌المللی وزارت امور خارجه گفت:‌ موج عظیم تبلیغات منفی علیه جمهوری اسلامی ایران وضعیتی به وجود آورده که لازم است واقعیت موجود ایران از مجاری درستی درک شود. به گزارش ایسنا، سید محمد کاظم سجادپور، رئیس مرکز مطالعات سیاسی بین‌المللی وزارت امور خارجه کشورمان که در رأس هیأتی متشکل از اساتید

باید بر نقش و توان سازنده‌ ایران به عنوان یک قدرت منطقه‌ای اذعان کرد

رئیس مرکز مطالعات سیاسی بین‌المللی وزارت امور خارجه گفت:‌ موج عظیم تبلیغات منفی علیه جمهوری اسلامی ایران وضعیتی به وجود آورده که لازم است واقعیت موجود ایران از مجاری درستی درک شود.

به گزارش ایسنا، سید محمد کاظم سجادپور، رئیس مرکز مطالعات سیاسی بین‌المللی وزارت امور خارجه کشورمان که در رأس هیأتی متشکل از اساتید دانشگاه و پژوهشگران حوزه روابط بین الملل به ژاپن سفر کرده است، در ادامه نشست‌های خود در توکیو طی سخنانی در نشست «ایران در خاورمیانه: دیپلماسی و دورنمای آتی» در بنیاد صلح ساساکاوا، بر لزوم “توجه واقع گرایانه به جایگاه و وضعیت ایران به‌عنوان یک قدرت واقعی منطقه‌ای” تاکید و تصریح کرد: نباید با رویکردی تقلیل‌گرایانه تصویری سیاه و سفید از ایران ترسیم کرد.

وی در بخشی از سخنان خود خاطرنشان کرد: باید بر نقش و توان سازنده ایران به‌عنوان یک قدرت منطقه‌ای و در ایجاد رابطه مبتنی بر همکاری با دیگر کشورها اذعان کرد.

رئیس مرکز مطالعات سیاسی بین المللی وزارت امور خارجه با اشاره به نودمین سالگرد روابط سیاسی بین جمهوری اسلامی ایران و ژاپن، همکاری گسترده کشورمان با کشورهای همسایه، منطقه و جهان مانند کشور ژاپن را نشانه‌ای از رویکرد و سیاست مبتنی بر همکاری جمهوری اسلامی بیان کرد و گفت: در این شرایط ژاپن می‌تواند نقش مهم و سازنده‌ای در عرصه‌های مختلف ایفا کند.

همچنین در این نشست که با حضور تعداد زیادی از اساتید دانشگاه، محققان روابط بین‌الملل و خبرنگاران رسانه داخلی و برخی دیپلمات‌های مقیم برگزار شده بود، دکتر لطفیان از اساتید دانشگاه تهران وضعیت امنیتی منطقه خاورمیانه را دشوار و پیچیده توصیف کرد و بر ضرورت ایجاد یک نظام امنیتی چند جانبه سودمند برای همه طرف‌های درگیر تاکید کرد.

وی اظهار کرد: تمامی کشورهای منطقه عرب و غیر عرب باید از نظامی‌گری اجتناب کرده و در جهت تحقق مردم سالاری دینی و کنترل تسلیحات کشتار جمعی و تقویت ظرفیت‌های اقتصادی تجاری اهتمام ورزند.

این استاد دانشگاه تهران همچنین خاطرنشان کرد که کشورهای منطقه و قدرت‌های خارجی و تأثیرگذار باید ایران را به‌عنوان یک قدرت منطقه‌ای بپذیرند و در زمینه‌های مشترک مانند مبارزه با تروریسم، افراطی‌گری، برقراری ثبات، امنیت و حل و فصل مناقشات منطقه‌ای و محیط زیست همکاری کنند.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها