ایسنا/خراسان شمالی مدیر سلامت و محیط کار دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از ۱۰ هزار و ۶۰۰بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و محیط های کاری و کارگری خبر داد. علیرضا نوروزیان اظهار کرد: از ابتدای شروع برنامه مقابله محیطی با ویروس کرونا تاکنون ۱۰ هزار و ۶۰۰ بازدید از مراکز تهیه، توزیع و

ایسنا/خراسان شمالی مدیر سلامت و محیط کار دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از ۱۰ هزار و ۶۰۰بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و محیط های کاری و کارگری خبر داد.

علیرضا نوروزیان اظهار کرد: از ابتدای شروع برنامه مقابله محیطی با ویروس کرونا تاکنون ۱۰ هزار و ۶۰۰ بازدید از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی و همچنین محیط‌های کاری و کارگری، توسط کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای دانشگاه، در سطح استان انجام شده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، وی ادامه داد: یک هزار و ۵۴۱ اخطاریه بهداشتی در این مدت برای متصدیان مراکز و اماکن مزبور صادر شده است.

نوروزیان خاطرنشان کرد: تمامی متصدیان و کارگران این مشاغل در مراکز مورد نظر ملزم به رعایت پروتکل های بهداشتی و رعایت فاصله های استاندارد هستند.

وی همچنین از کسبه خواست تا هنگام کسب و کار، شرایط را به گونه ای مدیریت کنند که منجر به تجمع مشتریان در محیط کاری آن ها نشود.

منبع:ایسنا

خروج از نسخه موبایل