تاریخ انتشار : دوشنبه 22 آذر 1400 - 18:44
کد خبر : 166083

قرار نیست دانشگاه پیام نور تعطیل شود/ اساتید از قالب سنتی درس دادن خارج شوند

قرار نیست دانشگاه پیام نور تعطیل شود/ اساتید از قالب سنتی درس دادن خارج شوند

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: قرار نیست دانشگاه پیام نور تعطیل شود بلکه یک تکلیف جدی برای آن تعریف شده است و این دانشگاه باید کل فضای آموزش مجازی را به عهده بگیرد . به گزارش ایسنا منطقه فارس، دکتر منصور غلامی بعدازظهر دوشنبه ۲ اردیبهشت در نشست با رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: قرار نیست دانشگاه پیام نور تعطیل شود بلکه یک تکلیف جدی برای آن تعریف شده است و این دانشگاه باید کل فضای آموزش مجازی را به عهده بگیرد .

به گزارش ایسنا منطقه فارس، دکتر منصور غلامی بعدازظهر دوشنبه ۲ اردیبهشت در نشست با رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان تاکید کرد که مرکز رشد دانشگاه پیام نور برای مداخله در خدمات رسانی فناوری و اشتغال ایجاد شود .

وی همچنین به ساماندهی طرح آمایش هم اشاره و با بیان اینکه این موضوع به خوبی اطلاع رسانی نشده است، در توجیه چرایی این گفته خاطرنشان کرد: طرح نهایی آمایش جهت اجرا مشخص نشده و تنها پیشنویس آن آماده شده است .

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه نشستی برای توجیه این طرح برگزار خواهد شد چرا که نیاز به بررسی بیشتری در طرح آمایش داریم، گفت: تلاش می‌کنیم افکار عمومی را تا نهایی شدن این موضوع حساس نکنیم .

غلامی با تصریح بر اینکه موظف به ساماندهی آموزش عالی کشور، جلوگیری از موازی کاری و هم افزایی در ارائه خدمات هستیم، گفت: طرح آمایش در شوراهای ستادی ذیل انقلاب فرهنگی نیز مطرح شده است .

وی با تاکید بر اینکه طرح آمایش نهایی به ضرر هیچ یک از ارکان دانشگاه نخواهد بود، افزود: تلاش خواهیم کرد تا  منافع مراکز آموزش عالی هم دیده شود و هم افزایش یابد .

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تاکید کرد که در طرح موضوع آمایش و پاسخگویی به سوالات اصل، وجاهت و ضرورت آن زیر سئوال نرود .

غلامی در بخشی از سخنانش با اشاره به فعالیت بیش از یکهزار و ۸۰۰ مرکز آموزش عالی در کشور بدون مراکز دانشگاه آزاد، گفت: هیچ فشاری پشت سر مراکز آموزش عالی به جز علمی کاربردی‌های وابسته به مراکز دولتی وجود ندارد .

وی با تاکید بر اینکه باید وجه حقوقی تفاهم نامه‌ها در هر زمانی رعایت شود، خواستار ورود دانشگاه‌ها بدون انتظار از دعوت مستقیم از آنها در مسائل مختلف کشور شد .

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین خواستار ورود و بررسی میدانی بحران‌های طبیعی توسط دانشگاه‌ها شد و تاکید کرد که اساتید از قالب سنتی کلاس‌های درس خارج شوند .

غلامی با بیان اینکه معتقدم که گروهها بخش‌های اصلی و اصیل دانشگاه هستند، گفت: دوره حضور ثابت اساتید در کلاس‌ها تمام شده است .

وی به فرصت‌های مطالعاتی اساتید جدید‌الاستخدام هم اشاره و خاطرنشان کرد: این مهم در خارج از مرزها ضوابطی دارد که نمی‌توانیم آن را تضمین کنیم .

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: باید کارکنان شاغل بخش‌های مختلف اجتماع را با همراهی بخش خصوصی تقویت کنیم که لازمه این مهم آینده پژوهی، اصلاح مسیرهای انحرافی و هدف‌گذاری است .

غلامی ابراز امیدواری کرد که خروجی این نشست و سفر به استان فارس و شهر شیراز منجر به همفکری و بهره‌گیری بیشتر از ظرفیت مراکز آموزش عالی شود .

به گزارش ایسنا، نشست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی به میزبانی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام برگزار شد .منبع: ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها