۸۰ اصله پایه تیر فشار متوسط در قروه شکسته شد/شهروندان کردستانی با اطمینان آب شرب را مصرف کنند
ایسنا/کردستان مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان، گفت: به دلیل بارش برف، باران و رانش زمین ۸۰ اصله پایه تیر فشار متوسط در روستای آقبلاق و گنداب علیا شهرستان قروه شکسته شد. هیوا لهونیان در گفت و گو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: به دلیل بارش شدید باران و برف یکدستگاه ترانس عمومی، چهار
ایسنا/کردستان مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان، گفت: به دلیل بارش برف، باران و رانش زمین ۸۰ اصله پایه تیر فشار متوسط در روستای آقبلاق و گنداب علیا شهرستان قروه شکسته شد.
هیوا لهونیان در گفت و گو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: به دلیل بارش شدید باران و برف یکدستگاه ترانس عمومی، چهار اصله پایه فشار متوسط، ۹ اصله فشار ضعیف روستای سرقل، ۳ اصله پایه فشار ضعیف روستای پلوسرکان و همچنین پایه های فشار ضعیف روستاهای میهم علیا و سفلی، سنگینآباد، ویهج و کمره و ترانس عمومی روستای میمنتآباد چپ شده است .
وی تصریح کرد: در حال حاضر ۱۰ روستا در شهرستان قروه بی برق هستند که به دلیل صعب العبور شدن مسیرهای دسترسی کماکان برق این مناطق قطع است.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان، در ادامه بیان کرد: به همین خاطر با دستور مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان، ۲ دستگاه جرثقیل از جانب مدیریت برق شهرستان سنندج و شهرستان دهگلان به همراه سه اکیپ سه نفره مجهز به اقلام و لوازم مورد نیاز اولیه گروه مدیریت بحران، جهت یاری رساندن به اکیپهای اتفاقات شهرستان قروه عازم منطقه شدهاند .
لهونیان عنوان کرد: علیرغم تمام تلاش های انجام شده، متأسفانه مسیر روستاهای میهم، ظلهجوب، پلوسرکان، سرقل و میمنتآباد همچنان به علت بارش برف کماکان بسته شده و خودروهای سبک مدیریت توزیع برق قروه امکان تردد و رفع مشکل شکستگی تیر در این جاده ها را ندارند.
وی با اشاره به اینکه در شهرستان های دیواندره و بیجار نیز به علت بارش برف چند تیر برق آسیب دیده و موجب خاموشی برق شده، خاطرنشان کرد: برق شهرستان بیجار توسط عوامل شرکت توزیع برق رفع شده است.
لازم به ذکر است برق روستاهای سنگینآباد و پلوسرکان با تلاش نیروهای اعزامی به منطقه، وصل شده است.
شهروندان کردستانی با اطمینان آب شرب را مصرف کنند
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان کردستان گفت: با وجود بارش های فراوان روزهای اخیر خوشبختانه آب باکیفیت و کافی در شبکه توزیع در جریان است و مشکلی از این نظر وجود ندارد.
به گزارش ایسنا، منطقه کردستان، محمدحسین محمدی با بیان اینکه طی روزهای اخیر شاهد بارش باران زیادی در شهرهای استان و کشور بوده ایم، اظهار کرد: با مدیریت مطلوب و پیشگیرانه میتوان از نزول رحمت الهی برای مقابله با کم آبی استفاده کرد.
وی افزود: با وجود حجم بالای بارندگی در کردستان، این بارش ها تآثیری در افت کیفی و کمی آب نداشته و کماکان آب سالم و بهداشتی کافی تآمین و در شبکه توزیع در جریان است.
مدیرعامل آبفا استان تصریح کرد: این شرکت به طور مستمر نسبت به پایش منابع تولید و مخازن ذخیره و تأسیسات اقدام می کند و این تأسیسات را تحت هر شرایطی آماده بهره برداری نگاه می دارد.
محمدی تأکید کرد: شهروندان کردستانی با اطمینان آب شرب را مصرف کنند و جای هیچگونه نگرانی نیست.
وی در پایان یادآور شد: آمادگی کامل داریم تا در صورت ادامه بارندگی ها به طور مستمر آب شرب سالم، بهداشتی و باکیفیت را همچنان تأمین و در شبکه توزیع کنیم.
انتهای پیام
معاون راهداری اداره راهداری و حمل و نقل جادهای استان کردستان با اشاره به بارش برف در گردنههای استان؛ از رانندگان خواست که برای تردد در این نواحی از زنجیرچرخ استفاده کنند.
رامبد نوذری در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، منطقه کردستان اظهار کرد: از دو روز گذشته تمامی نواحی استان درگیر بارش باران و برف بوده است و در حال حاضر نیز در شهرهای قروه، بیجار، کامیاران و سنندج شاهد بارش برف هستیم.
وی افزود: با توجه به اینکه هم اکنون در گردنههای استان شاهد بارش برف هستیم، بستن زنجیرچرخ برای تردد در این نواحی ضروری است.
معاون راهداری اداره راهداری و حمل و نقل جادهای کردستان با بیان اینکه هم اکنون تردد در تمامی محورهای استان در حال جریان است، عنوان کرد: روز گذشته با هماهنگی پلیس راه استان، تردد در محدوده گردنه ژالانه را به دلیل احتمال سقوط بهمن و جهت حفظ ایمنی هموطنان ممنوع اعلام کردیم که امروز این ممنوعیت برداشته شد.
وی ادامه دلاد: امروز و فردا نیز در تمامی گردنههای استان ممنوعیت تردد انواع کامیون و کشنده را داریم و فقط به کامیونهای حامل موادغذایی فاسدشدنی و سوختی اجازه تردد داده خواهد شد.
نوذری در ادامه به اقدامات اداره راهداری اشاره و تصریح کرد: روز گذشته و در پی بارشها شاهد ریزش سنگ در محدوده گردنه صلوات آباد سنندج و مسیر کامیاران – سنندج بودیم که با همت نیروهای راهداری این مسیرها پاکسازی شد.
وی همچنین با اشاره به آغاز طرح نوروزی راهداری از ۲۵ اسفندماه سال گذشته، عنوان کرد: روزانه ۱۶۴ هزار و ۹۸۳ مورد تردد در محورهای استان گزارش شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته شاهد کاهش ۴۸ درصدی ترددها در این ایام بودهایم.
معاون راهداری اداره راهداری و حمل و نقل جادهای کردستان خاطرنشان کرد: از ابتدای طرح نوروزی تاکنون، سه میلیون و ۹۵۲ هزار و ۳۲۶ مورد تردد در استان صورت گرفته و پرترددترین محور استان نیز قروه – دهگلان بوده است.
وی در پایان از شهروندان خواست که از سفرهای غیرضروری پرهیز کرده و در صورت ضرورت تردد، جهت کسب اطلاع از آخرین وضعیت راههای استان از سامانه شبانه روزی ۱۴۱، اپلیکیشن ۱۴۱ و یا سایت www.141.irاستفاده کنند.
خوشبختانه تاکنون در کردستان خسارت جدی سیل نداشتهایم
استاندار کردستان، با اشاره به اینکه تا این لحظه خسارات جدی سیل گزارش نشده است، گفت: خسارت های احتمالی به سازمان مدیریت و برنامه ریزی منعکس شود تا حقی از مردم ضایع نشود.
به گزارش ایسنا منطقه کردستان، بهمن مرادنیا در نشست شورای مدیریت بحران استان کردستان، اظهار کرد: برخی مشکلات به دلیل غفلت ها در گذشته است بنابراین مدیران کارها را با دقت تمام انجام دهند تا در آینده در این موارد به ویژه در شرایط بروز سیل با مشکل مواجه نشویم.
مرادنیا افزود: اگر برای ساخت و سازهای حریم رودخانه ها یا پایاب سدها زودتر و بر اساس قوانین اقدام شده بود امروز نگرانی وجود نداشت.
وی با بیان اینکه باران رحمت نوید بخش سال خوب و پرخیر و برکتی برای مردم است، تصریح کرد: در شرایط کنونی و تداوم بارندگی ها همه مدیران همکاری های لازم را داشته باشند که کمترین آسیب به مردم برسد.
استاندار کردستان، با اشاره به اینکه تا این لحظه خسارات جدی گزارش نشده است، گفت: خسارت های احتمالی به سازمان مدیریت و برنامه ریزی منعکس شود تا حقی از مردم ضایع نشود.
مرادنیا از مدیران خواست در این دو روز به صورت شبانه روزی پای کار باشند و افزود: این فرصت را غنیمتی برای خدمات رسانی بیشتر به مردم استان بدانید.
وی همچنین از دستگاه های مختلف استان خواست اطلاعات امکانات خود را به مدیران اطلاع دهند تا بتوان از آنها در مواقع مورد نیاز بهره گرفت.
نجاتگران کردستانی راننده گرفتار در رودخانه خروشان را نجات دادند
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کردستان از نجات یک راننده که در رودخانه “باغچه له ” شهرستان دیواندره در حال غرق شدن بود، خبر داد.
به گزارش ایسنا، محمدباقر محمدی در خصوص چگونگی حادثه و نحوه امدادرسانی به فرد حادثه دیده اظهار کرد: در پی تماس تلفنی با پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال احمر شهرستان دیواندره مبنی بر گرفتاری یک خودرور به همراه راننده در رودخانه خروشان “باغچه له” شهرستان دیواندره، بلافاصله تیم امداد و نجات در سیلاب شهرستان دیواندره در محل حادثه حضور پیدا کرده و در سریعترین زمان ممکن با استفاده از تجهیزات تخصصی عملیات امدادرسانی را انجام دادند.
وی بارندگیهای شدید در استان کردستان را دلیل خروشان شدن رودخانه ها و ایجاد مخاطرات خواند و گفت: کلیه عوامل امدادی جمعیت هلال احمراستان در حالت آماده باش کامل به سر برده و آماده پوشش امدادی حوادث احتمالی هستند.
محمدی ضمن تقدیر از نجاتگران جمعیت استان و ابراز خرسندی از موفقیت آمیزبودن عملیات امدادرسانی مذکور، وضعیت سلامت جسمی و روحی راننده حادثه دیده را مطلوب اعلام کرد و از همه مردم خواست که هشدارهای سازمانهای امدادرسان را جدی بگیرند.
لایهروبی دهانههای پل تاریخی شیخ در سنندج
معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای کردستان، گفت: در راستای حفاظت از میراث فرهنگی اقدام به لایروبی دهانه های پل تاریخی شیخ سنندج و قرار دادن لایه محافظ پلاستیک بر روی عرشه پل کرده ایم.
به گزارش ایسنا منطقه کردستان، عرفان مومن پور اظهار کرد: در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی و حفاظت از میراث فرهنگی استان، توسط همکاران امور منابع آب شهرستان سنندج اقدام به لایروبی عمیق دهانههای پل و همچنین لایروبی بالادست، ما بین دو پل قدیم و جدید و پایین دست پل جدید تا پانصد متر پایین تر رفتهایم.
وی تصریح کرد: یکی از نقاط حادثه خیز سنندج، پل شیخ در پایاب سد قشلاق است که حجم خروجی سد قشلاق، رودخانههای ساتیله و خلیچیان و حوضه میانی تا پل شیخ از این محدوده عبور میکند.
معاون حفاظت و بهره برداری افزود: برای جلوگیری از تخریب پل و اثر بر پایین دست، شرکت آب منطقهای و امور منابع آب شهرستان سنندج علاوه بر لایروبی گسترده، جهت جلوگیری از نفوذ آب به قسمت فوقانی و تخریب پل، اقدام به پهن کردن نایلون به صورت وسیع و قرار دادن آن بر روی عرشه کرده، همچنین جهت جلوگیری از تردد افراد بر روی پل، نوار خطر نیز در محدوده نصب شده است.
“کامیاران ” رکوردار بارشها در کردستان بوده است/ تداوم بارشها در روز طبیعت
کارشناش اداره کل هواشناسی کردستان گفت: طی دو اخیر شهر کامیاران با ۹۵.۵ میلی متر بارش، رکوردار بارشها در استان بوده است.
نشمیل احمدیانی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، منطقه کردستان، اظهار کرد: در مجموع طی دو روز گذشته میزان بارشها در شهرهای سنندج ۵۱.۳ میلی متر، سقز ۳۸.۸ میلی متر، مریوان ۲۷.۱ میلی متر، بانه ۴۵.۵ میلی متر، قروه ۵۵.۸ میلی متر و بیجار ۴۰.۹ میلی متر گزارش شده است.
وی افزود: شهرهای کامیاران ۹۵.۵ میلی متر، دیواندره ۲۵.۸ میلی متر، دهگلان ۵۸.۸ میلی متر و سروآباد نیز ۲۲.۸ میلی متر بارندگی داشتهاند.
کارشناش اداره کل هواشناسی کردستان عنوان کرد: بیشترین میزان بارندگی به ترتیب متعلق به شهرهای کامیاران، دهگلان، قروه و سنندج بوده و شهر کامیاران با ۹۵.۵ میلی متر، رکوردار بارشها بوده است.
وی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: نقشههای تراز میانی تداوم فعالیت سامانه بارشی را تا روز چهارشنبه در سطح استان نشان می دهد و از امروز(دوشنبه) نفوذ توده هوای سرد سبب کاهش دما در طول شبانه روز میشود.
احمدیانی خاطرنشان کرد: امروز در نواحی مرتفع و سردسیر استان ریزشهای جوی به صورت برف خواهد بود و از اواخر وقت از شدت بارش کاسته میشود.
وی خاطرنشان کرد: در روز سه شنبه(روز طبیعت) بارشها با شدت کمتری تداوم خواهد داشت.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰